Izgalmas frissítés: Megújult felület

HACKTIFY 2.0

Korábban már bejelentettük, hogy hamarosan elérhetővé válik bug bounty platformunk új verziója, amely egy teljesen megújult felhasználói felületet hoz magával! Célunk, hogy a platformunk még könnyebben használható, áttekinthetőbb és élvezetesebb legyen a felhasználóink számára.

Mitől lesz jobb az új felület?

  • Modern és letisztult design: Az új felületet alapjaiban gondoltuk újra, ezáltal egy olyan dinamikus stílust kapott, amely könnyebben navigálható és jobban illeszkedik a mai trendekhez. A felhasználónak továbbá lehetősége lesz a téma megváltoztatására is.
  • Egyszerűbb használat: A felületet úgy alakítottuk át, hogy a legfontosabb funkciók könnyebben elérhetőek legyenek, és a platform használata intuítivabb legyen.
  • Jobb áttekinthetőség: Az új felület áttekinthetőbb elrendezést kapott. A kimutatásoknak és statisztikáknak köszönhetően a felhasználók könnyebben megtalálhatják a keresett információkat és kísérhetik figyelemmel tevékenységüket.

Milyen fejlesztések történtek?

A felhasználó felület átalakítása mellett további fejlesztéseket is végrehajtottunk a szolgáltatásban. Ezek közé tartozik a teljesítmény fokozása, új funkciók hozzáadása, de a háttérben dolgoztunk még a reszponzivitás javításán és a biztonság növelésén is. Néhány folyamat egyszerűsödik, ami felhasználók részéről kevesebb interakciót igényel majd. Létrehoztunk továbbá egy felhasználói kézikönyvet, amelyből a felhasználók segítséget kaphatnak az egyes funkciók használatához.

Mikor várható az új verzió?

Az új verzió várhatóan tavasszal fog elérhetővé válni minden felhasználó számára. A pontos dátumról hamarosan további információkat fogunk megosztani. Továbbá a fiókkal rendelkező felhasználók a platformon belül is értesítést fognak kapni az átállást megelőzően.

Hogyan használhatom az új verziót?

Az új verzió egységesen minden regisztrált felhasználó számára elérhetővé válik az átállást követően. Új regisztrációra vagy más beállításra nem lesz szükség. Ez azt is jelenti, hogy a korábbi verzió ezt követően nem lesz elérhető. Minden korábbi tevékenység, elért eredmény természetesen elérhető marad. Az új funkciók megjelenésével módosításra kerül a felhasználókra vonatkozó általános szerződési feltételek is, amelyet az átállást követően az első bejelentkezés alkalmával szükséges megismerni és elfogadni.

Bízunk benne, hogy az új verzió elnyeri tetszésed!

Ha pedig kérdésed adódna vagy megosztanád velünk gondolataid, várjuk megkeresésed.

További publikációink