HU

EN

Kik vagyunk mi?

Mi a HACKTIFY-nál Közép- és Kelet-Európa Bug Bounty platformját hoztuk létre, azzal a céllal, hogy mindenki, köztük a magyar vállalkozások is kihasználhassák ennek a szolgáltatásnak az előnyeit.

Bug Bounty

A bug bounty fogalma már több mint 30 éves múltra tekint vissza, amikor a Hunter & Ready cég egy Volkswagen Beetle autót ajánlott fel annak, aki sérülékenységet talál a Versatile Real-Time Executive operációs rendszerében. Azóta a bug bounty programok népszerűsége robbanásszerűen nőtt, és már olyan nagyvállalatok is használják, mint az Apple, a Google és a Facebook.

Csapatunk

Cseh Patrik, Mészáros Csaba és Hirling Péter
a HACKTIFY megálmodói

Csapatunk már több mint 15 éve dolgozik az IT biztonsági területen, többek között a Magyar Honvédségnél, a pénzügyi szektorban, tanácsadó cégeknél, multinacionális vállalatoknál és a NATO-nál is szereztünk tapasztalatot.

Adatvédelem, információbiztonság, kibervédelmi projektek és antivírus szoftverek tanúsításában is lehetőségünk volt részt venni. Emellett jelen voltunk telekommunikációs nagyvállalatnál, mint sérülékenység menedzsment specialista vagy betöltöttünk adatvédelmi tisztviselői pozíciókat Európa-szerte is.

A biztonság terén a kiválóság iránt elkötelezett szakemberek

Az összegyűjtött tapasztalatokkal és szakmai hátterünkkel nem kisebb célt tűztünk ki, mint hogy segítsük a vállalkozásokat biztonsági kihívásaik kezelésében és együtt biztonságosabbá tegyük az internetet.

Csapatunk folyamatosan figyeli az újabb kiberfenyegetéseket és trendeket, így biztosítva a maximális védelmet ügyfeleink számára.

Csatlakozz még ma és legyél feltörés biztos!

  • Elérhető

    Bug bounty szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az bárki számára elérhető legyen, aki valamilyen online tevékenységet végez.

  • Etikus

    Tevékenységünk mindig szerződött keretek közt, etikus módon történik, a biztonság és bizalom garantálása mellett.

  • Eredményes

    Platformunk és szolgáltatásunk segítségével eredményesen vehető fel a harc a kiberbűnözőkkel szemben.

E3

Mindig igyekszünk azokat az értékeket követni, amelyekkel bizalmat ébreszthetünk partnereinkben. Számunkra minden ügyfél fontos, és azon dolgozunk, hogy biztosítsuk, hogy elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, és hosszú távú üzleti kapcsolatot tudjunk velük kialakítani.

Ez a mondat nagyon fontos üzenetet hordoz, mégpedig, hogy a biztonságos állapot nem valami, amit egyszer csak elérhetünk, és aztán meg is feledkezhetünk róla. A biztonság ugyanis állandóan veszélyben van, és folyamatos figyelmet, erőfeszítést és karbantartást igényel annak érdekében, hogy ebben az állapotban maradhasson.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biztonságos állapot nem egy egyszeri eredmény, hanem egy folyamat, amelyben az embereknek, a folyamatoknak és a technológiának egyaránt részt kell vennie. Az állandó biztonsági fenyegetések és kockázatok miatt szükség van a rendszeres ellenőrzésekre, a sebezhetőségek folyamatos felderítésére és a biztonsági protokollok rendszeres felülvizsgálatára.

Szolgáltatásaink kialakításánál ezt a fajta törekvést vettük alapul, így partnereink számára lehetővé téve a folyamatos támogatást, legyen szó a sérülékenységek megtalálásáról, azok kijavításában való segítségről vagy különböző megfelelési feladatok támogatásáról.

A biztonság nem egy állapot