Publikus programjaink

CMS Legal Services EEIG
Domain / 0 - 0 €

A CMS Legal Services EEIG publikus bug bounty programot nyit a HACKTIFY bug bounty platformon, hogy folyamatosan tesztelje a scope-ban meghatározott internetes alkalmazásait, és értesítést kapjon a nyílt sebezhetőségekről.

Humen Media Hungary Kft.
Domain / 0 - 0 €

A Humen Magazin egy olyan életmód és kulturális magazin, melynek elsődleges célcsoportja a 18-50 éves olvasótábor. A HACKTIFY platformon kifejezetten a felelősségteljes sérülékenység nyilvánosságra hozatal érdekében hoztuk létre ezt a programot. Kérjük az etikus hacker közösség segítségéta weboldalunk sérülékenységeinek a felderítésében, hogy a jó ügyért létrehozott szolgáltatásunk még biztonságosabb lehessen. üzemelhessen.

Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország
Domain / 0 - 0 €

Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország az OBH által nyilvántartásba vett, adómentes közhasznú alapítvány, külföldről is támogatott civil szervezet, amely a nemzetközi alapítványoktól érkező adományokat a magyar gyermekek és fiatalok fejlesztő programjainak megvalósítására fordítja. Ezennel meghírdetik sérülékenység közzétételi programjukat. Kérünk minden sérülékenység szakértőt, hogy etikusan járjon el és segítsen ennek az alapítványnak, hogy még biztonságosabb legyen.

FUTAR.hu Logisztikai Kft.
Domain / 0 - 0 €

A FUTAR.HU Logisztikai Kft. minden adata nyilvános, tevékenységünket a nyitottság és az átláthatóság jellemzi. A céget 2006-ban magyar tulajdonosok alapították, azóta is az alapító család a vállalkozás tulajdonosa. Ügyfélközpontú üzletpolitikánknak köszönhetően elértük, hogy mára az elsők között tartják számon cégünket a hazai futárszolgálatok között. Ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővíthetjük szolgáltatásainkat, eszközeinket és kapacitásunkat.

Hacktify
Domain / 0 - 0 €

A HACKTIFY Magyarország és Közép és Kelet Európa első bug bounty platformja. Célunk, hogy összekössük a cégeket az etikus hackerekkel, a beregisztrált hackerek sérülékenységeket kereshessenek, azokat bejelenthessék legálisan a cégnek a www.www.hacktify.eu honlapon keresztül és ezekért jutalmat kaphatnak. A platformunkon lehetőség van publikus, privát és helyszíni bug bounty szolgáltatás, valamint VDP indítására.

Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda
Domain / 0 - 0 €

A Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda honlapjai az ügyvédi iroda szolgáltatásait kínálják a klieneseknek: munkajog, ingatlanjog, társasági jog, családjog és információ technológiai jog kérdésekben. A program célja az oldal sérülékenységeinek a felfedezése és bejelentése.

Antavo Loyalty Management Platform
Other / 0 - 240 €

Az Antavo egy pure-play hűségtechnológiai szolgáltató, amely átfogó hűségprogramokat fejleszt a márkahűség elősegítésére, és a vásárlói szokások megváltoztatására. A platform a skálázható és holisztikus hűségprogram-megoldásoknak köszönhetően képes az omnichannel és az e-commerce cégek marketingstratégiájának felerősítésére, és a bolton belüli technológiai megoldásaival egy futurisztikus vásárlási élményt nyújt.