Mi is az a Bug Bounty?

Előnyei

Éles rendszereket tesztelhetsz legálisan

HACKTIFY szerződik a programot kiíró cégekkel, így teljesen legálisan tesztelhetsz a szabályok és a határok betartásával.

Pénzjutalmat kapsz a talált sérülékenységekért

Legális kiegészítő jövedelmet szerezhetsz meglévő munkád mellé. A programleírásokban minden sérülékenységhez meghatározzuk a kiíró céggel együtt a pénzjutalmak mértékét, súlyosságától (hatás és valószínűség) függően.

Reputációs pontokat szerezhetsz minden vizsgálat után

Az megszerzett pontok alapján az élmezőnybe kerülhetsz a hacker rangsorban az oldalunkon. Ez alapján kaphatsz meghívást a privát vagy helyszíni programokba, amik magasabb pénzjutalommal kecsegtetnek.

HACKTIFY forradalmasítja a bug bountyt a régióban

Ez az első lehetőség, hogy egy hazai, magyar bug bounty platformhoz csatlakozz. Tegyük együtt a régiós cégek működését még biztonságosabbá.

Magánszemélyként is bátran csatlakozhatsz programjainkhoz

Pénzügyi szakértőink gondoskodnak róla, hogy a jutalmak kifizetését teljesen legálisan kapd kézhez

Vívd ki a hacker közösség tiszteletét a talált sérülékenységekkel

Építsd személyes imázsod, szerezz nevet a szakmában és csípj meg egy jó állást egy menő cégnél!

Belevágnál?

Hozd létre profilod és kezd el a vadászatot!

Hogyan működik?

Minden évben több tízezer cég esik áldozatul a rosszat akaró hackereknek. Segítsünk a magyar és KKE-i cégeknek ezt elkerülni. Csatlakozz hozzánk és tegyük az internetet biztonságosabbá!

Tartsd szemmel, hogy milyen státuszban vannak a Bug riportjaid!

A Hacktify platformunkon a sérülékenység bejelentése után sem maradsz információ nélkül. A profilodnál tudod nyomon követni, hogy éppen milyen státuszban van a riport. Minden változásról e-mail értesítést is kapsz majd. Arra is van mód, hogy ha valami hiányzik visszaküldjük neked a jelentést hiánypótlásra.

Gyakran felmerülő kérdések

MI AZ A BUG BOUNTY PROGRAM?

A bug bounty olyan legális információbiztonsági programot jelent, amely során egy szervezet jutalmat ad a tesztelőknek a szolgáltatásukban talált sérülékenységekért/hibákért.

HOGYAN HOZHATOK LÉTRE HACKTIFY HACKER PROFILT?

Egyszerűen csak kattints a regisztrációs fülre, ahol adataid megadása után létre tudod hozni a felhasználói fiókodat. A regisztrációhoz megerősítés szükséges, melyet a megadott e-mail címre kiküldött linkre kattintással tudsz aktiválni. Ezt követően be tudsz lépni fiókodba, s kitöltheted profilod részleteit.

MIRE JÓ A HACKTIFY OLDALA?

A HACKTIFY egy Bug Bounty és sérülékenység közzétételi platform, ami összeköti a cégeket az etikus hackerekkel. A szervezetek tesztelendő szolgáltatásainak részleteit és a tesztelési szabályokat feltöltjük az oldalunkra. A beregisztrált etikus hackerek láthatják ezeket és legális úton sérülékenységeket kereshetnek és jelenthetnek az oldalon keresztül.

HOGYAN TESZTELJEK?

A tesztelés körülményeiről és kereteiről, minden egyes programban külön tájékozódhatsz. Fontos, hogy mindig tarts be ezeket a feltételeket és a tesztelési szabályzatot. Ne próbálkozz olyan módszerekkel, amelyek nem engedélyezettek. Mindig jelentsd a feltárt sérülékenységet honlapunk riport felületén, azokat ne használd fel saját célra.

HOGYAN KEZDJEM EL A VADÁSZATOT?

Programokban való részvételhez szükséged lesz egy felhasználói fiókra, melyet a regisztráció fülön könnyedén létre tudsz hozni. A felhasználási feltételeket elolvasva és a tesztelési szabályzatot betartva részt vehetsz publikus programokban.

HOGYAN JELENTHETEK EGY SÉRÜLÉKENYSÉGET?

Felhasználói fiókodban van lehetőséged jelenteni a sérülékenységet a riport menüpont alatt. Ügyelj arra, hogy a szükséges adatokat pontosan és teljesen töltsd ki. Ne hozz nyilvánosságra semmilyen talált hibát, ne használd fel saját célokra.