Bárkinek. Bármikor. Bármeddig.

Bug Bounty Platform

Fejleszd céged biztonságát élvonalbeli Bug Bounty Platformunkkal

Indítsd el Bug Bounty programod és dolgozz együtt a legjobb etikus hackerekkel, mindezt a HACKTIFY hatékony megoldásával!

Nehezen találsz képzett etikus hackereket céged számára? Állandó fejfájást okoz a jelentések és a sebezhetőségek kezelése? Ne keress tovább, itt van számodra a HACKTIFY Bug Bounty Platform!

01. PLATFORMUNK FELÜLETE

Irányítópult

  • Fokozd hatékonyságod személyes irányítópultod segítségével, amelyen nyomon követed aktivitásod, a benyújtott riportokat, és figyelemmel kísérhet a pénzügyeket. A platform alkalmazkodik sajátd preferenciáidhoz.

02. egyszerű használat

Könnyed adminisztráció

  • Felejtsd el az adminisztrációs terheket automatizált jelentés- és jutalmazási rendszerünkkel. A sérülékenységeket valós időben követheted nyomon, és biztonságos módon kaphatsz jelentéseket.

03. Minden egy helyen

  • Átlátható folyamatok

    Felhasználóbarát platformunk leegyszerűsíti a program kezelését. Könnyedén felülvizsgálhatod a jelentéseket és kezelheted a pénzügyeket, szerkesztheted a programokat - mindezt egy helyen.

  • Csökkentett költségek

    A teljesítményarányos fizetési modell biztosítja, hogy csak az azonosított sebezhetőségekért fizess, így maximalizálva biztonsági költségvetést.

Készen állsz arra, hogy céged a következő szintre emeld?

Regisztrálj még ma egy ingyenes bemutatóra, és tedd biztonságossá vállalkozásod.