ADATVÉDELEM / KIBERBIZTONSÁG / IT BIZTONSÁG

FELKÉSZÍTÉS / BEVEZETÉS

Az aktuális állapot felmérése – még ha nem is kötelezettség cégünk számára – rengeteg előnnyel járhat. A nem megfelelés viszont olyan eseményhez vezethet, amely a vállalkozás pénzügyi vagy reputációs stabilitására is kihatással lehet.

A megfelelés kialakítására és fenntartására átfogó megoldást kínálunk, amely során a projekt alapú felkészítés első szakaszában felmérjük a jelenlegi állapotot, majd ehhez igazítva előállítjuk a szükséges evidenciákat, tudatosítjuk a munkavállalókat a különböző szinteken, szükség esetén pedig optimalizáljuk a folyamatokat, hogy azok hatékonyan támogassák a Szervezetet.

Legyen szó adatvédelmi keretrendszer (GDPR), Nemzetközi szabány (ISO 27001, 9001) vagy egyéb külső szabályozó bevezetéséről, tanácsadási szolgáltatásunkkal segítünk a vállalkozásoknak elérni céljaikat.

SZEREPKÖRÖK

A szervezet nagysága és tevékenysége alapján szükséges lehet külön szerepkörök megteremtésére, felelősök, vezetők (IBF/CISO/BISO/DPO) kijelölésére, akik az információbiztonsággal, adatvédelemmel, vonatkozó elvárásokkal kapcsolatos tevékenységeket, feladatokat látják el, irányítják.

Szolgáltaltatásaink keretében vállaljuk ezen szerepkörök betöltését is vagy támogatjuk a szervezetben kijelölt személyek napi munkáját külső tanácsadóként.

Csatlakozz még ma és legyél feltörés biztos!

OKTATÁS / KÉPZÉS

Egy elkészített dokumentum önmagában nem elegendő a megfeleléshez különösen, ha a szervezetben tevékenykedő kollégák nem ismerik a rájuk vonatkozó szabályokat. A munkavállalók tudatosítása a felkészítési projekt során el kell kezdődjön, hogy a napi rutin tevékenység mellett birtokában legyenek a szükséges információknak.

Oktatási szolgáltatásunk keretében a munkavállalók tudatosítását, képzését olyan eszközökkel és módszerekkel végezzük, amely illeszkedik a szervezet specifikumaihoz és szervezeti struktúrájához. Egy tantermi oktatás bár hasznos, az idő múlásával elhalványulnak az ott megszerzett ismeretek. Ezért a szabályok betartására különböző módszerekkel hívjuk fel a figyelmet, legyen szó kihelyezett plakátokról, játékos feladványokról (gamification), szabadulószobákról vagy online tréningekről.

Ha a cég alkalmazottai jól informáltak, tudatosak a kiberbiztonság területén, az azt jelenti, hogy megértik milyen fenyegetettségek leselkedhetnek rájuk és milyen hatása lehet annak a cég tevékenységeire, folyamataira. Csökkenthetik a kockázatot azáltal, hogy megteszik a szükséges lépéseket a munkaterületükbe beszivárgó kiberbűnözés megelőzése érdekében.