HU

EN

Bug Bounty

Növeld céged kiberbiztonságát innovatív Bug Bounty platformunkkal - Azonosítsd és javítsd a sebezhetőségeket még a támadók előtt!

Mi is az a bug bounty?

A bug bounty egy olyan program, amelyet egy adott szervezet vagy cég hirdet meg, hogy biztonsági hibák felkutatása céljából a weboldalukon, alkalmazásaikban vagy szoftvereikben. Ezeket a hibákat jelentik a szervezetnek, aki pedig ezért általában jutalmat, vagy ha úgy tetszik "bounty"-t ajánl fel a hibát megtalálónak.

A bug bounty programok célja az, hogy elősegítsék a biztonságosabb termékek és szolgáltatások kialakítását, valamint megelőzzék az esetleges adatlopásokat vagy hackertámadásokat.

Előnyök

Az etikus hacker közösség szakértelmének felhasználása a folyamatos teszteléshez.

A sérülékenységek korai felismerésével csökkenthetőek a biztonsági kockázatok.

Készülj fel a külső auditokra, programunkkal bizonyíthatod elkötelezettséged a sebezhetőségek azonosítása és javítása iránt.

Kerüld el a költséges adatvédelmi incidenseket és bírságokat a rendszerek proaktív tesztelésével.

Maradj versenyképes, csatlakozz a világ vezető vállalataihoz, amelyek sikeresen alkalmazzák a bug bounty programokat.

Teszteld rendszereid az éles üzembe helyezés előtt vagy akár folyamatosan, hogy naprakész maradj a fejlődő támadásokkal szemben.

Válassz a rugalmas és testreszabható programlehetőségeink közül, beleértve a nyilvános, a privát, a helyszíni és a sérülékenység közzétételei irányelven (VDP) alapuló programokat is.

A program testreszabhatósága illeszkedik egyedi igényeidhez és költségvetésedhez, te határozhatod meg minden részletét.

Évente vállalatok tízezrei válnak kiberbűnözők áldozatává.

Ne hagyd, hogy ez a te cégeddel is megtörténjen!

Csatlakozz hozzánk, és legyél hackerbiztos!

Hogyan működik?

A bug bounty program indítása csupán néhány egyszerű lépésből áll

 • Meghatározzuk a program hatókörét

  Ez magában foglalja a programba bevonni kívánt rendszerek és alkalmazások azonosítását, valamint a tesztelésre vonatkozó konkrét szabályokat.

 • A program paramétereinek beállítása

  A program hatókörének, hozzáférésének, költségvetésének és folyamatainak meghatározása. Különböző programlehetőségek közül is választhatsz, például nyilvános, privát, helyszíni vagy sérülékenység közzétételi programok közül.

 • Program elindítása

  Miután a programot létrehoztuk, nincs más dolgunk, mint a kész jelentéseket fogadni. Platformunk lehetővé teszi, hogy magasan képzett biztonsági kutatók hálózata vizsgálja és jelentse a sebezhetőségeket rendszereidben.

 • A jelentések ellenőrzése és osztályozása

  Szolgáltatásunk keretében előzetesen értékeljük a bejelentett sérülékenységeket, amit könnyen használható felületünkön osztunk meg, így te és kollégáid gyorsan azonosíthatják és javíthatják a sebezhetőségeket.

 • Elfogadás és kifizetés

  A sérülékenységekről készült riport elfogadása után a vizsgálatot végző etikus hacker részére kifizetésre kerül a meghatározott jutalom. A teljes folyamatot kézben tartjuk, így neked csak a kész riportokkal kell foglalkoznod.

Csak validált, jó minőségű riportokat fogsz kapni!

Minden bug bounty szolgáltatásunk tartalmazza a beérkező riportok validálását, így csak ellenőrzés után kerül továbbításra. Ezáltal cégednek csak az ellenőrzött, minőségi bejelentésekkel fell foglalkoznod. Erőforrásaidat így arra fordíthatod, amire valóban szükséges, a hibák kijavítására.

Kipróbálnád?
Szervezzünk egy bemutatót

Nézd meg bug bounty szolgáltatásunk leírását is, ahol az egyes program típusokat is megtalálod.