HU

EN

Az Antavo elindítja bug bounty programját a HACKTIFY platformján

Új hibavadász program nyílt Magyarországon

A HACKTIFY bug bounty platformján elindította az Antavo Loyalty Management Platform a publikus bug bounty programját!

Az Antavo egy pure-play hűségtechnológiai szolgáltató, amely átfogó hűségprogramokat fejleszt a márkahűség elősegítésére, és a vásárlói szokások megváltoztatására. A platform a skálázható és holisztikus hűségprogram-megoldásoknak köszönhetően képes az omnichannel és az e-commerce cégek marketingstratégiájának felerősítésére; és a bolton belüli technológiai megoldásaival egy futurisztikus vásárlási élményt nyújt.

A  cég  2020-ban  bekerült  a  világ  legmeghatározóbb  kutatócégei,  a  Gartner  és  a  Forrester 2020-as teljesítményindexeibe, amelyek a piacon elérhető legjobb hűségprogram-szolgáltatókat elemzik.

Az Antavo egy globális vállalat. Olyan ügyfeleket tudhat magáénak, mint a BMW; Lagardere, Benetton Group, Kathmandu, Jimmy Jazz, N Brown Group, Telarus, BrewDog és a LuisaViaRoma.

Egy kis történelem

„A szegedi Antavo kezdete azokra az időkre nyúlik vissza, amikor az alapítók még nem is ismerték a startup kifejezést.” (Forrás: Forbes)

A céget 2012-ben négy magyar társalapító alapította Londonban. Gyorsan elérték azt a szintet, hogy a világ minden tájáról származó enterprise szintű cégeket kiszolgáljanak; ideértve a PepsiCo-t, a Toys ”R” Us-ot, az AB InBev-et és a Benetton-csoportot.

Miután kezdetben a kiskereskedelemre szakosodott, az Antavo az évek során diverzifikálta szolgáltatásait; és sikeresen belépett az új iparágakba, mint például a pénzügyi szolgáltatások; az élelmiszer- és italgyártás, a telekommunikáció, a vendéglátás és a bevásárlóközpontok.  Mivel a globális piacra dolgoznak, az innováció a legcélratörőbb módja a sikernek. Éppen ezért arra törekednek, hogy a trendeket diktálják, ne kövessék. Így most kis Hazánkban úttörőként a biztonsági sérülékenységek feltárására publikus bug bounty programot nyitnak. Várnak minden etikus hackert a programjukba. Büszkeséggel tölti el a HACKTIFY csapatát, hogy ezt a platformot választották a programjuk menedzselésére.

Hogyan csatlakozhatnak az etikus hackerek az Antavo bug bounty programjához?

Bárki csatlakozhat, akit érdekel a webalkalmazás és API kiberbiztonsági tesztelése pár lépéssel.

  1. Regisztrálj a HACKTIFY oldalán, mint hacker.
  2. A Programok közül válaszd ki az Antavo Loyalty Management Platform publikus hibavadász programját.
  3. Jelöld be a könyvjelzőt, így a profilodhoz rendeljük a programot.
  4. Alaposan olvasd el a program leírást.
  5. Kezdődhet a tesztelés! Minden sérülékenységet a honlapunkon keresztül tudsz bejelenteni.

A bug bounty program előnyei

Egy bug bounty program előnye, hogy folyamatos tesztelést biztosít. Ellentétben a klasszikus behatolástesztekkel, amelyek évente egy időben hajtanak végre. A mai agilis fejlesztési világunk számára a hibavadász program a megfelelő tesztélési mód.

Ez a program típus költséghatékony. Jelenlegi promócióként nincs regisztrációs díj a program indításakor. Csak a bejelentett és elfogadott hibákért kell a cégnek jutalmat fizetnie; így most a hibavadász program akár ingyenes is lehet, ha nem találnak sérülékenységet a bug vadászok.

Egyre több cég nyit bug bounty programot a mi régiónkban is. Ez marketing szempontból is jó lehetősé. Jól demonstrálja, hogy a cég kiemelt figyelmet fordít a saját rendszerei, platformja és az ügyfelek adatainak biztonságára. Tartozz közéjük és legyen a céged bug mentes! Érdeklődj itt.

Megosztás

Tartalomjegyzék

Legfrisebb cikkeink